Українська правда

Навіс над трибунами НСК "Олімпійський" планують збудувати до кінця року

Сергей Шемшученко — 15 січня 2010, 21:52

Компанія "Майстер-Профі Україна" (Дніпропетровськ), яка обрана виконавцем робіт з будівництва прозорого навісу над трибунами НСК "Олімпійський" у Києві, представила план виконання робіт по встановленню конструкції

Як пояснив директор кампанії Михайло Светлинець, покриття над стадіоном буде складатися з закладних металоконструкцій навісу (80 колон і кільця), на яких буде монтуватися колона, вантова система, мембранне покриття і вітражні конструкції, повідомляє Укрінформ.

"Ми показали першу металоконструкцію. Завершення монтажу металоконструкцій згідно з графіком передбачається на травень 2010 року. Далі буде монтаж вантових систем. З серпня 2010 року буде монтуватися мембранне покриття", - зазначив Светлинець.

Передбачається, що роботи з будівництва навісу над трибунами стадіону будуть виконані до кінця 2010 року. До цього часу завод компанії "Майстер-Профі Україна" повинен зібрати 80 колон, загальна вартість проекту становить 727 млн грн.

В цілому до процесу виготовлення і монтажу конструкції покриття стадіону НСК "Олімпійський" залучено 33 українські компанії та 6 іноземних фірм. У цих роботах задіяно понад 1 500 робітників.