Українська правда

Чепорнюк: З Азербайджаном дуже важливо не пропустити першими

Сергей Шемшученко — 24 січня 2010, 13:53

Збірна України з футзалу ще не розкрила весь свій потенціал на чемпіонаті Європи.

Так вважає гравець збірної Сергій Чепорнюк, автор голу у ворота збірної Італії.

"Суперник використовував жорсткий пресинг, з-під якого вийти виходило далеко не завжди. Тому до перерви в нас і не виходили позиційні атаки. У другому таймі суперник трохи "опустився" і допоміг нам володіти м'ячем. Пару своїх моментів ми використали, ще кілька - ні.

Багато хто чекав, що в другому матчі ми будемо діяти краще. Але ми не показали все, на що здатні, і можемо грати краще", - розповів Сергій в інтерв’ю сайту УЄФА.

Також Чепорнюк розповів, чого слід очікувати від наступного суперника українців у чвертьфіналі – збірної Азербайджану.

"Особисто проти них не грав, але бачив матчі в Інтернеті. У їх складі п'ять натуралізованих бразильців і два росіянина. Південноамериканці між собою дуже добре зіграні, міцний горішок. Вони це довели на груповому етапі, де всіх перемогли. Чесно кажучи, не очікував від них такого успішного старту на турнірі.

Дуже важливо не пропустити першими. Якщо не вдасться, то бразильці відчують себе як риба у воді. Будуть катати м'яч, намагатися контратакувати - все це їх "коронка". Думаю, з перших хвилин суперник спробує захопити м'яч, але, сподіваюся, ми не дозволимо йому зробити цього", - запевнив Сергій.

Нагадаємо, матч українців з азербайджанцями відбудеться 25 січня.