Українська правда

Харлан: Якщо мене хтось ображав, то сміливо давала в око

Сергей Шемшученко — 10 лютого 2010, 14:12

Олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях Ольга Харлан, яка нещодавно виграла турнір серії Гран-прі, вважає, що зростає в професіональному плані.

"Коли приходить досвід, починає краще виходити і фехтування подобається все більше. Нині за своїми результатами, самопочуттям, поведінці в бою і емоціям помічаю, що росту і стаю міцнішою", - розповіла спортсменка в інтерв'ю "Новая".

Крім того, Ольга зізналася, що дуже боїться літати.

"Ой, це кошмар. Перельоти, напевно, найскладніше в моєму житті. Час в небі проходить надзвичайно повільно. Якщо чесно, вже навіть не знаю, скільки разів перед посадкою в літак прощалася з життям. Але кожного разу знову і знову довго переконую себе, що це необхідно.

Нічого надприродного - потрусило пару разів. Та й по телевізору часто показують сюжети про різні авіакатастрофи, от і накручую себе", - каже фехтувальниця.

Також Харлан розповіла про деякі сторінки зі свого дитистства.

"Я досить жвавою дитиною росла. З хлопцями билася тільки так. Навіть особливих приводів шукати не потрібно було: якщо хтось ображав, то сміливо давала в око", - каже Ольга.

Декілька місяців тому фехтувальниця розійшлася зі своїм бойфрендом.

"У мене вже немає молодого чоловіка. Так вийшло, що кілька місяців тому ми вирішили розлучитися. Ніякої катастрофи з цього не роблю. Сталося те, що, напевно, повинно було статися", - каже Ольга.