Українська правда

Вербило: Не варто вилазити із штанів, як говорить наш міністр спорту

Сергей Шемшученко — 22 лютого 2010, 16:52

Після виконання оригінальної програми українська пара Ганна Задорожнюк/Сергій Вербило іде на 13 місці і вважає, що вони відкаталася доволі непогано.

"Що стосується прокату, то скажу, що це був один із найкращих прокатів у сезоні. Тому ми безумовно задоволені. Тільки судді будуть вирішувати на яке місце нас поставити", - розповів Вербило в коментарі кореспонденту сайту "Чемпіон" у Ванкувері.

"Це дійсно був кращий виступ у сезоні, однак все вирішиться після оцінок суддів", - підтримала партнера Ганна.

"Ми намагаємося показувати краще катання, хороші прокати. Головне зробити, що ми вміємо і що ми вже робили. Нічого нового. Не варто вилазити із штанів, як говорить наш міністр у справах сім`ї молоді і спорту, зробіть те, що ви вмієте", - так прокоментував прогноз на виступ Вербило

"Якщо відверто то ми ніколи не думаємо про місце. Ми ніколи нічого не плануємо просто намагаємося виступити якнайкраще", - заявила Задорожнюк.

Що стосується суддівства, то українська пара вважає, що це не проблема, і варто просто бути сильніше суперників.

"Інколи суддівство може бути не об'єктивним. Наш тренер завжди говорить, якщо ви вище на дві голови, то вас ніхто не засудить. Можна бути кращим за інших і кращим набагато", - розповів Вербило

"Якщо це трапляється, то це стимул для нас. Треба більше працювати і доводити, що ми можемо і тоді ніхто не засудить", - заявила Ганна.