Українська правда

Хвостенко: Вступаємо в останній бій - естафету

Сергей Шемшученко — 23 лютого 2010, 19:11

Українська біатлоністка Оксана Хвостенко заявила, що вже встигла втомитися від Олімпійського селища.

"У нас робота йде в тому ж режимі. Всі втомилися і морально, і психологічно, і фізично, але продовжують працювати, як і раніше. Ця Олімпіада не така, як завжди ... Багато несподіванок у плані п'єдесталу пошани і елітних спортсменів. Ті хлопці і дівчата, які були лідерами за підсумками етапів Кубку світу, залишилися без медалей. Ось так буває", - сказала українка.

"Пройшли гонка і мас-старт, і залишилися як позитивні, так і негативні моменти. У всіх стартах важко далася гонка, показати гарний хід так і не вийшло. Своєю гонкою задоволена в плані стрільби, але не зовсім задоволена ходом по трасі. У середу тренувальний день і вступаємо в останній бій - естафету.

Всі втомилися, навіть Олімпійське селище всім набридле, зі стадіону ніхто не поспішає повертатися назад. Зате погода нас радує. Дуже хороша - тепло і сонечко світить. А у вихідний день їздили в баню з басейном та прогулялися містом, щоб зняти напругу і розвіятися. Вихідні завжди пролітають швидко і знову стрільбище, траса і селище", - наводить слова Хвостенко Сегодня.