Українська правда

Овчіннікова захистила пояс чемпіонки світу

Сергей Шемшученко — 28 лютого 2010, 15:42

Українці Павло Гриценко і Олена Овчіннікова успішно виступили на міжнародному турнірі з кікбоксингу за правилами К-1 у Львові.

Павло став чемпіоном Європи, а Олена захистила пояс чемпіонки світу, пише "Високий Замок".

Бій Гриценка із поляком Рафалом Томасіком (до 69,5 кг) розпочався для українця непросто. Втім, наприкінці другого раунду, коли публіка “завела” свого улюбленця, перевага українця стала відчутною. У наступних раундах Павло довів поєдинок до перемоги за очками.

Одразу після цього поєдинку публіка пожвавішала – на ринг вийшла Олена Овчіннікова. Її суперницею була польська спортсменка Маржена Войяс (вагова категорія до 56,4 кг). У перших двох раундах відчувалася перевага Олени, а в третій двохвилинці українка вже добивала суперницю. Маржені, щоправда, вдавалося підніматися після нокдаунів. Утім, на п’ятий раунд полячка не вийшла...

"Моя суперниця - шульга, битися проти неї було непросто. Утім, потім влучила суперниці в корпус, зрозуміла, куди потрібно завдавати удари... Чи не шкода мені суперниці? Це – професійний спорт, тут ніхто нікого не шкодує”, - розповіла після бою Олена Овчіннікова.

За словами Віктора Лазурка, тренера Овчіннікової, наступний захист титулу відбудеться 9 травня в Туреччині - проти місцевої спортсменки, яка ще жодного разу не програвала на професійному рингу.