Українська правда

Підготовку Євро-2012 буде висвітлювати спеціальний журнал

Сергей Шемшученко — 1 березня 2010, 16:55

Першого березня у Будинку футболу керівник місцевого організаційного комітету Маркіян Лубківський презентував журнал "Alive", який розповідає про основні етапи підготовки до турніру Польщею та Україною в ракурсі УЄФА.

"Alive" є спільним проектом Європейського союзу футбольних асоціацій і місцевих організаційних комітетів України та Польщі. Весь тираж, а це 5 000 екземплярів, надруковано в Україні, але призначено для широкого загалу.

Читачі отримають інформацію українською, польською та англійською мовами. Цей вісник є некомерційним проектом, тому купити його неможливо, а от електронна версія розміщена на сайті УЄФА і доступна всім зацікавленим.

Загальний тираж "Alive" буде розподілено між МОКами приймаючих країн та УЄФА, зокрема Україні залишиться 1 800 екземплярів. Усього запланований випуск 6-х номерів - вони будуть виходити двічі на рік.

Другий номер "Alive" побачить світ у серпні 2010-го року, напередодні старту кваліфікаційного турніру Євро-2012, повідомляє інформаційний центр "Україна - 2012" обов'язкове.