Українська правда

Цируль спробував себе у ролі коментатора

Сергей Шемшученко — 6 березня 2010, 11:34

Один з кращих бомбардирів "Сокола" нинішнього сезону Дмитро Цируль спробував себе у ролі коментатора.

Хокеїст прокоментував матч олімпійського хокейного турніру Словаччина - Росія.

"Це був мій перший досвід роботи у мікрофона і відразу Олімпійський хокейний турнір: матч Словаччина - Росія! Мені сподобалося, а Дмитро Марковський (колишній партнер Цируля по збірній України), з яким ми вели репортаж, не соромився в компліментах і хвалив мій коментар. Зізнатися, мені й самому все дуже сподобалося в студії каналу Спорт-1", - наводить слова спортсмена офіційний сайт "Сокола".

"Якщо запросять ще раз, вдруге вести репортаж, то з задоволенням погоджуся", - додав він.

Також Цируль розповів про відновлення після надриву хрестоподібних зв'язок, отриманого 7 лютого в матчі регулярного чемпіонату "Сокіл" - "Хімволокно".

"На жаль, похвалитися нічим. Як ви розумієте, у мене досить серйозна травма - 48 відсотків хрестоподібних м'язів на нозі пошкоджені, тому згадувати про повернення на лід не беруся. Скажу лише, що відновлення йде своєю чергою, я регулярно виконую лікарські рекомендації і ходжу на процедури. За домашніми матчами проти "Хімволокна" спостерігав із трибун "Терміналу" і дуже незвично було відчути себе в ролі глядача. Хочу скоріше повернутися в склад", - сказав Цируль.