Українська правда

У Львові обіцяють відновити роботи на стадіоні за 24 години

Сергей Шемшученко — 11 березня 2010, 11:50

Роботи на львівському стадіону до Євро-2012 будуть відновлені в найближчі 24 години.

Про це "Чемпіону" повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Зупинка робіт з облаштування ригелів (опорних конструкцій) на південній частині стадіону була тимчасовою і жодним чином не позначиться на темпах спорудження арени.

"На сьогоднішній день роботи з будівництва стадіону ведуться. Призупинені певні роботи на південній частині стадіону з облаштування ригелів. Це зроблено у зв'язку із тим, що генеральний підрядник компанія "Азовінтекс" допустив певні технічні відхилення від проекту, виконаного компанією Арена.ком", заявив керівник Дирекції з будівництва стадіону у Львові Роман Черкас.

"Після з'ясування цих деталей роботи з облаштування опорних конструкцій будуть відновлені. На це необхідно до 24 годин", - наголосив він.

За інформацією прес-служби, будівельні роботи проводяться одночасно по всьому периметру будівельного майданчику. Наразі на стадіоні працює близько 200 працівників. Міська влада обіцяє забезпечення вчасної здачі стадіону в експлуатацію.

Відповідно до затверджених УЄФА графіків будівництва, новий стадіон буде зданий наприкінці липня 2011 року. На сьогодні вже збудовано 18% каркасу футбольної арени. Повністю виконані підготовчі та земляні роботи, на 100% готові фундаменти та колони посадових рядів першого ярусу.