Українська правда

Українці можуть отримати стипендії Юнацьких Ігор

Сергей Шемшученко — 12 березня 2010, 11:43

Молоді спортивні таланти отримають стипендії на навчання в Сінгапурі в рамках Юнацьких Олімпійських ігор. Ця акція, за задумом її ініціаторів, має стати внеском столиці І ЮОІ у розвиток світового олімпійського руху.

6 юнаків - по одному від кожного з п'яти континентів та один з Сінгапуру - будуть запрошені на навчання у Спортивній школі Сінгапура, де протягом 4-6 років проходитимуть освітній та тренувальний курс відповідно до своєї спеціалізації в обраному виді спорту, а також братимуть участь у міжнародних змаганнях. Проживання та страховку оплачують організатори.

До участі у конкурсі на отримання стипендії запрошуються школярі, яким у 2011 року виповниться 13-15 років. Кандидати повинні мати хист до одного з наступних видів спорту: плавання, легка атлетика, бадмінтон, футбол, гольф, вітрильний спорт або настільний теніс. Для неангломовних стипендіатів передбачений річний курс навчання англійській мові.

Деталі про участь у конкурсі та список документів, необхідних для подачі заявки, - на сайті sportsschool.edu.sg. З питаннями звертайтесь за номером (044) 246 62 36.
Аплікаційна форма кандидата разом із пакетом документів до 7 квітня 2010 року включно має буди надіслана на розгляд до Національного олімпійського комітету України на адресу: 01601, м. Київ, Україна, вул. Еспланадна, 42, повідомляє НОК України.