Українська правда

Добринська виграла медаль, прилетівши на змагання в борг

Сергей Шемшученко — 14 березня 2010, 08:56

Наталія Добринська, яка виграла срібло чемпіонату світу у закритих приміщеннях, залишилася задоволена своїм виступом, хоча й не приховує, що сподівалася на золото.

"Я дуже задоволена своїм виступом. Медаль чемпіонату світу - це завжди приємно. Інша справа, що хотілося виграти "золото". Більше того, я була готова за нього боротися, але трохи не склалося.

Я думаю, що все-таки на підсумковий результат вплинув тривалий і складний переліт. Доба в дорозі перед чемпіонатом світу - це занадто.

Я вийшла з літака, як робот. Ноги налилися так, що не могла одягти навіть кросівки. Звичайно, один день змагань я проходжу легко й з посмішкою, але сьогодні вже перед стрибками в довжину відчула жахливу втому.

Уже скільки років нам кажуть те саме, мовляв, мало грошей у міністерстві. Спасибі "Люфтганзі", яка дала хоч якісь квитки в борг, але добовий переліт - це занадто жорстоке покарання для спортсменів, які готуються до чемпіонату світу, не шкодуючи сил і здоров'я", - цитує Добринську прес-служба федерації легкої атлетики України.