Українська правда

У Львові вірять, що Платіні задоволений

Сергей Шемшученко — 7 квітня 2010, 14:03

Делегацію УЄФА на чолі з президентом УЄФА Мішелем Платіні під час офіційного візиту до Львова насамперед цікавило питання стабільного фіксування будівництва стадіону та аеропорту.

Про це йшлося під час спільного брифінгу голови Львівської ОДА Миколи Кмітя та міського голови Львова Андрія Садового, повідомляє zaxid.net.

Як зазначив мер Львова Андрій Садовий, після того, як будівництво стадіону перейшло у підпорядкування держави, місто отримало чіткі гарантії щодо фінансування стадіону.

"Президент УЄФА Мішель Планті задоволений візитом до Львова", - зазначив Андрій Садовий.

Голова Львівської ОДА Микола Кміть зазначив, що зміна підрядника з будівництва злітно-посадкової слуги аеропорту "Львів" жодним чином не позначилася на темпах будівництва, а навпаки.

Водночас мер Львова Андрій Садовий зазначив, що зміна підрядника з будівництва стадіону до Євро-2012 мала б позитивно вплинути на процес будівництва.

Підсумовуючи візит президента УЄФА Мішеля Платіні, мер Львова Андрій Садовий зазначив, що "Євро-2012 100% буде у Львові".

Окрім цього, директор місцевого організаційного комітету Євро-2012 Маркіян Лубківський зазначив, що, окрім ознайомлення України з підготовкою до Євро-2012, йдеться про знайомство Мішеля Платіні з новим керівництвом держави та отримання гарантій щодо підготовки до єврочемпіонату.

Нагадаємо, в середу у Львові із протокольним візитом перебувала делегація УЄФА.