Українська правда

Колесніков роздав компліменти Львову і запевнив, що із УЄФА все буде гаразд

Сергей Шемшученко — 25 травня 2010, 20:39

У Львові немає проблем у підготовці до Євро-2012, які не можливо вирішити.

Про це після огляду об`єктів до Євро-2012 у Львові заявив віце-прем'єр-міністр України з питань Євро-2012 Борис Колесніков.

"Сьогодні після кількох нарад можу відповідально сказати, що проблем, які не можливо вирішити, з прийому Львовом чемпіонату Євро-2012 не існує. Є низка проблем щодо термінів, з якими хотілося б мати б кращу ситуацію. Але сьогодні уже можна більш оптимістично дивитися на перспективу проведення Євро-2012 у Львові, ніж два місяці тому, - цитує Колеснікова zaxid.net.

Колесніков повідомив, що уже готова проектна документація на усі чотири трибуни стадіону до Євро-2012. Також, за його словами, є усі необхідні металобетонні конструкції, частина їх уже змонтована.

"У будівництві нового терміналу аеропорту відставання немає. - поінформував про ситуацію із підготовкою аеропорту Б.Колесніков. - Щодо злітно-посадкової смуги, - відставання буде ліквідоване. І головне, нам вдалося знайти технічне рішення, щоб не закривати аеропорт на момент її будівництва. Це дуже важливо для колективу аеропорту, мешканців та гостей Львова".

Також Колесніков запевнив, що в УЄФА також не буде питань щодо підготовки Львова.

"Претензія до Львова була завжди одна - терміни. Зараз зрозумілий механізм проектування, зрозумілий графік будівництва. Післязавтра у Львові буде президент і зможе переконатися, що роботи ведуться за всіма напрямками. Під час засідання наглядової ради УЄФА на початку червня, я думаю, не буде уже сумнівів, що Львів у терміни і якісно впорається з усіма проблемами, і у вересні наступного року проведе перший матч на новому стадіоні".