Українська правда

Повія поїде за Рібері на Чемпіонат світу

Сергей Шемшученко — 5 червня 2010, 15:58

Улюблена повія Франка Рібері 18-річна Захія Дехар підтримає футболіста в ПАР.

Дівчина збирається до Африки, щоб особисто допомогти півзахисникові збірної Франції виграти чемпіонат світу, пише Gazeta.ua.

Захія вже забронювала собі розкішний номер в одному з готелів Кейптауна. Молода красуня цілком може дозволити собі таку подорож - за одну зустріч з Рібері Захія брала, не багато і не мало, до двох тисяч євро.

"Сподіваюся, я буду надихати Франка на успіх. Головне, щоб він не сильно захоплювався. На полі треба думати не тільки про кохання, але і про гру! " - каже представниця найдавнішої професії.

Втім, Захії теж не варто захоплюватися. Адже на чемпіонат приїде і законна дружина футболіста Вахіба. Дізнавшись про зв'язок з повією, дружина влаштувала Рібері грандіозний скандал, але не більше того.

Вона підтримує Франка в кожному матчі в ПАР і має намір не відступати від нього ні на крок.

Нагадаємо, що лідер збірної Франції потрапив у неприємну історію, яка прославила Захію на весь світ. Виявилося, що під час інтимного зв'язку повії не було 18 років.

Таким чином, на півзахисника "Баварії" відразу посипалися звинувачення в педофілії - хоча дивлячись на дівчину, Рібері можна зрозуміти. Це підтверджують й інші гравці збірної Франції. У зв'язку з жрицею любові також були Карім Бензема і Сідней Гову.