Українська правда

Кім Чжон Хун: Я радий, що ми забили гол Бразилії

Сергей Шемшученко — 16 червня 2010, 06:45

Головний тренер збірної КНДР Кім Чжон Хун після поразки від збірної Бразилії (1:2) у першому турі групового етапу чемпіонату світу відзначив дії своїх футболістів і зізнався, що радий голу у ворота п'ятиразових чемпіонів світу.

"Очевидно, що збірна Бразилії дуже сильна. Хоча ми не змогли перемогти, але вважаю, що наші гравці дуже добре боролися проти такої потужної команди.

У першому таймі футболісти виконали наш план. Бразильці звичайно добре грають на флангах і сильні індивідуально, але ми змогли запобігти цим загрозам. Добре оборонялися, коли отримували м'яч, то контролювали його, але не змогли забити. У другому таймі бразильці стали більше атакувати. Ми намагалися забити, і одного разу це вийшло, так що, думаю, ми гідно зіграли. Зараз будемо почувати себе впевненіше перед наступними матчами.

Я радий, що ми забили гол Бразилії. Пишаюся своїми футболістами.

Нам потрібно виграти один матч, щоб досягти нашої мети. Не можу розповісти про стратегію на наступні ігри. У нас є ще п'ять днів, щоб підготуватися до них. Після цього вирішимо, як будемо грати - від оборони або в атакуючому ключі", - цитує Кім Чжон Хуна sports.ru з посиланням на Goal.com.