Українська правда

Марадона: Здавалося, що корейці грають не у футбол, а в кунг-фу

Сергей Шемшученко — 22 червня 2010, 09:17

Головний тренер збірної Аргентини Дієго Марадона напередодні останнього матчу групового етапу ЧС-2010 проти Греції розповів про можливі зміни в складі, а також розповів про грубу гру корейців проти його команди.

"Можу сказати лише одне - зміни будуть. Швидше за все, на полі з'являться сім нових гравців у порівнянні з останнім матчем. Але Мессі буде грати з перших хвилин. Якщо у вашому розпорядженні є кращий гравець світу, залишати його в запасі - просто гріх! Люди приходять на стадіон через нього, а я буду його від них ховати? Виключено!

Маскерано не буде грати. І треба сказати за це спасибі суддям. Я не дуже розумію, за що Хав'єр одержав картку в матчі проти Південної Кореї. В одному епізоді він відбирає м'яч із мінімальним порушенням, і йому дають попередження.

А то, що протягом усього матчу суперник "убиває" моїх гравців, включаючи самого Мессі, і виходить сухим з води... Де ж фейр плей? Корейці весь матч провокували Максерано на брутальність. Мені часом навіть видалося, що вони грають не у футбол, а в кунг- фу, - цитує Марадону sports.ru.