Українська правда

ЧС-2010. Аргентина: а хто така Греція!?

Сергей Шемшученко — 22 червня 2010, 23:36

Писати про матч особливо немає чого. Протягом поєдинку йшла в'язка та нецікава для вболівальника боротьба. Аргентина тримала ініціативу, а Греція вийшла, чесно кажучи, відбути номер.

Що і казати, якщо перший удар у ствір воріт греки виконали в останні хвилини матчу. Про яку боротьбу тут взагалі можна говорити? Була Аргентина, яка йшла вперед. І була Греція, яка намагалася грати на контратаках. І це дуже голосно сказано...

На що розраховував Рехагель - невідомо. Так, Аргентина - сильний суперник. Але діяти лише у захисті, при цьому нічого не показуючи у нападі, це неправильно. Можливо, у 2004 році з такою грою і можна було виграти чемпіонат Європи. Та наразі нічого з такою тактикою не світить.

Коли Нігерія перегравала Корею, то греки ще могли виправдатися. Але після того, як азіати забили, європейці мали бігти вперед. Однак цього не сталося. І програш Греції є закономірним.

Щодо Аргентини, то варто лише побачити, як радів Марадона після голу Палермо. Цим усе сказано. Аргентинці зобов'язані проходити далі. Наступний суперник - Мексика. To be continued...

P.S. Чесно, вболівав проти греків. У них немає гри. І дуже прикро, що ми поступилися саме такій команді.

ІВНПМО
1Аргентина33007-19
2Південна Корея31115-64
3Греція31022-53
4Нігерія30123-51