Українська правда

ЧС-2010. Німеччина зі скрипом іде далі. ВІДЕО

Сергей Шемшученко — 23 червня 2010, 20:48

Збірна Німеччина зуміла вийти до 1/8 фіналу чемпіонату світу в ПАР, обігравши команду Гани з рахунком 1:0. Для африканців ця поразка не стала образливою, оскільки вони також вийшли до плей-офф, посівши у групі D друге місце.

До речі, Гана ще має бути вдячна німцям, які в 1/8 фіналу зустрінеться з Англією, а ось ганці будуть протистояти збірній США.

Після феєричного матчу з Австралією збірна Німеччини так і не може знайти свого футболу. Проти команд, котрі можуть атакувати і обронятися в Бундестіма виникають серйозні проблеми. Так було у програному матчі сербам, так було і в матчі з Ганою, який німецька команда хоча й виграла, але могла цілком і програти.

Небезпечних моментів біля воріт Нойера вистачило б на кілька матчів і Лєв має дякувати своєму голкіперу та форвардам збірної Гани, які не забивали із забійних позицій.

Долю матчу вирішив єдиний удар Езіла, який поцілив у 9-ку воріт Гани. Сам же напад німців виглядав не найкраще, як в цілому і вся команда Німеччина.

Гана в цій зустрічі грала не гірше, але оскільки у матчі Австралія - Сербія вже у другому таймі був рахунок 2:0. то африканці розслабилися. Тим не менш, моментів біля воріт Німеччини ставало не менше.

"Німецька машина" цього вечора була схожа на "український запорожець" і нічим не нагадувала потужний Бундестім минулих років, з сильною грою в атаці та високими швидкостями. Подольскі, Мюллер - це не ті гравці, які на цьому чемпіонаті можуть чимось здивувати.

Як це не прикро, але Німеччина із одного з фаворитів перетворюється на команду для якої вихід у плей-офф вже став великим успіхом. Для німців також очевидно ще одне, що гра з Англією, якщо не змінити щось в команді, може стати останньою для них на Мундіалі. І хоча британці також не показують в ПАР якісного футболу, але в них є гравці, які зможуть скористатися тими помилками в захисті, яких так легко припускається нинішня Німеччина.

Група D

Гана – Німеччина – 0:1 (0:0)

Гол: 0:1 – Езіл (60).

Гана: Кінгстон, Пейнтсіл, Менса, Сарпей, Аннан, К. Боатенг, Асамоа, Тагое (Мунтарі, 63), Айю (Адійя, 90), Гьян (Амоа, 81).

Німеччина: Нойер, Лам, Мертезакер, Фрідріх, Дж. Боатенг (Янсен, 72), Хедіра, Швайнштайгер (Кросс, 75), Езіл, Мюллер (Троховскі, 67), Подольскі, Какау.

Попередження: Айю (40), Мюллер (43)

ІВНПМО
+11Німеччина32015-16
-12Гана31112-24
+13Австралія31113-64
-14Сербія31022-33

0:1