Українська правда

"Сокіл" може повернутися у Київ

Сергей Шемшученко — 2 липня 2010, 10:13

З нового сезону київський "Сокіл" може перебазуватися на реконструйовану арену в межах Києва.

За інформацією офіційного сайту, домашні матчі відкритого чемпіонату Білорусії столичний клуб буде проводити на АТЕК (колишній каток "Червоний Екскаватор"), що у Святошинському районі.

"Я разом з першим віце-президентом Сергієм Корабльовим побував з інспекцією на АТЕК, де на власні очі побачили процес реконструкції ковзанки", - сказав головний тренер чемпіонів України Олександр Сеуканд.

"Керівництво льодового палацу зацікавлене, щоб "Сокіл" регулярно проводив домашні зустрічі у Святошині, тому пообіцяло підготувати арену до старту білоруської Екстраліги", - додав він.

Сеуканда запевнили, що на АТЕК побудують сучасні роздягальні рівня КХЛ, підготують якісний лід, побудують затишне кафе, VIP-трибуну і встановлять глядацькі крісла приблизно на 1 100 місць. Арена буде відповідати вимогам ФХРБ, включаючи систему відеоголів.

Нагадаємо, що на Льодовій арені броварського "Терміналу" "Сокіл" виступав безперервно з 16 січня 2007 року, коли в прем'єрному матчі взяв гору над могильовським "Хімволокном".