Українська правда

"Олімпійський" матиме прозору огорожу секторів

Сергей Шемшученко — 6 липня 2010, 18:01

На початку липня 2010 року було затверджено зразки прозорої огорожі, яку буде встановлено на трибунах другого ярусу стадіону НСК "Олімпійський".

Сучасна огорожа дасть можливість глядачам спостерігати за перебігом подій на арені НСК "Олімпійський", забезпечуючи добру видимість і безпеку.

Огорожа складатиметься з двох полотнищ загартованого скла - тріплекса, закріпленого за допомогою оцинкованої сталі. Така конструкція гарантує гарну видимість поля для уболівальників нижніх рядів трибун другого ярусу.

Сучасний вигляд прозорої огорожі з триплекса поєднуються з вимогами безпеки: захисне скло триплекс має підвищену міцність за рахунок полімерного шару і витримує великі навантаження.

Таким чином, на оновленій арені будуть створені умови для безпечного, комфортного та безперешкодного перегляду футбольних матчів, спортивних змагань, концертів та видовищ.

Довідково:

Огорожу виконано з оцинкованої сталі (товщина цинку до 150 мкр.), що забезпечує надійний захист металу від корозії. У верхній частині сталевої конструкції встановлено безпечне скляне полотно з подвійного триплексу, тобто двох загартованих полотнищ скла, товщиною 10 мм кожне, закріплених між собою прозорою плівкою для ламінування скла товщиною 1,2 мм.

Загальна висота огорожі нижніх рядів верхнього ярусу трибун складає 1500 мм, висота верхньої огорожі складає 2100 мм.

Інформаційний центр "Україна-2012"