Українська правда

Гостей Євро-2012 можна буде розмістити у Чернігові

Сергей Шемшученко — 20 липня 2010, 22:25

Готелі Чернігова готові приймати туристів та відпочиваючих, а деякі - навіть учасників чемпіонату Євро-2012.

Про це повідомляє Укрінформ.

Як повідомила в.о. директора готельно-туристичного комплексу "Придеснянський" Любов Акінчиць, завдяки високому рівню обслуговування в підпорядкованому їй закладі, він потрапив у поле зору представників організації "Poland-Ukraine", яка бере участь у підготовці "Євро-2012".

Таким чином, готель включений до переліку місць, які будуть пропонуватися на розгляд команд-учасниць чемпіонату. "Столиці України бракує готелів для прийому учасників і гостей "Євро-2012". Отож, якщо наші умови задовольнять спортсменів - ми до їхніх послуг", - зазначила Л. Акінчиць.

За словами директора підприємства, готель "Придеснянський" постійно переобладнується відповідно до сучасних вимог. На сьогодні тут готові приймати гостей 60 номерів: стандартні, люкси, напівлюкси та апартаменти. До послуг гостей у "Придеснянському" також кафе, дві бенкетні зали, конференц-зала, де можна проводити тренінги, семінари, презентації, ділові зустрічі тощо.

Запропонувати свої послуги учасникам футбольного чемпіонату 2012 року не проти й власники готелю, який іще будується на березі Десни. Як повідомив заступник голови корпорації "Укртрансбуд" Ігор Рудницький, готовність об'єкту становить 78%, а його здача в експлуатацію запланована на 31 грудня цього року.

Готель зводиться із застосуванням найновіших технологій теплозбереження й кондиціонування, а його номери будуть обладнані всіма сучасники комунікаціями та зручностями: швидкісним Інтернетом, IP-телефонією, кабельним телебаченням тощо. Розрахований заклад на середній клас і під час проходження сертифікації претендуватиме на три зірки. "Родзинкою" готелю стане "соляна печера" - кімната із солі для оздоровлення людей з проблемами дихальних шляхів.