Українська правда

Збірну юних олімпійців в аеропорту зустріли представники всіх гілок влади

Сергей Шемшученко — 30 серпня 2010, 09:43

29 cерпня в Україну повернулася олімпійська делегація, яка захищала честь нашої держави на перших в історії Юнацьких Олімпійських іграх.

За повідомленням УНІАН в столичному аеропорту "Бориспіль" зустрічали не лише близькі та рідні, а й представники усіх гілок влади.

"Ви їхали на ці змагання з великими надіями, а повернулися яскравими зірками. Сяйте на небосхилі української слави довго і ясно! Будьте нашою надією, нашою гордістю!", сказала заступник глави Адміністрації Президента Ганна Герман.

"Ви мусите допомагати нам не лише законами стимулювати розвиток фізичної культури і спорту, а просто пояснити молодим українцям, що завдяки ним можна стати успішною людиною, прославити Україну і себе", - зауважив віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко.

"Усі ми розуміємо, що перемог легких не буває, адже лише завдяки гострій та безкомпромісній боротьбі на межах людських можливостей досягаються високі результати" . - додав міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

Нагадаємо, що у Сінгапурі українці здобули 35 медалей - 10 золотих, 9 срібних та 16 бронзових і посіли третє місце у загальнокомандному заліку.