Українська правда

Блан: Це дуже несподівана поразка

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2010, 11:12

Головний тренер збірної Франції Лоран Блан не вважає, що варто зациклюватися на поразці у грі відбору до Євро-2012 зі збірною Білорусі (0:1).

"Звичайно, ми почали відбір не найкращим чином. Я завжди говорив своїм футболістам, що найважче - забивати й реалізовувати свої моменти. Ми не повинні були програвати цей матч. Сьогодні все йшло не по нашому сценарію. Але ми впораємося із цим.

Не потрібно зациклюватися на грі, навіть якщо відчуваєш розчарування. Результат матчу - це реальність. Ми сподівалися взяти очки, а отримали нуль. Це дуже несподівана поразка. Нам потрібно буде подумати про подальший вибір гравців. Адже сьогодні травми оримали Луі Саа й Лоік Ремі. Наша мета - підготуватися до матчу з Боснією, який тепер має ще більшу важливість.

Важко виділити щось позитивне, якщо мова йде про поразку. Я сьогодні ж перегляну гру, у ній будуть речі, які мене порадують. Сьогодні в нас була відмінна підтримка, уболівальники надихали команду", - цитує тренера www.sports.ru з посиланням на L'еquіре.