Українська правда

Стадіон у Львові готовий на 40%

Сергей Шемшученко — 4 вересня 2010, 15:20

Cтадіон у Львові готовий на 40%. Про це повідомив заступник голови ОДА Володимир Губицький, інформує ЗІК.

Загалом будівельні роботи на новому стадіоні на вул. Стрийській - Кільцевій дорозі виконані на 40%. На цьому об'єкті працює понад 600 робітників та 25 одиниць техніки.

"На стадіоні завершено монтаж 96% бортів на першому ярусі. Крім цього, збудовані шість порталів. На 90% виконано підсилення колон адміністративного корпусу. Будівельники розпочали спорудження колон та ригелів другого поверху адміністративного корпусу, - розповів заступник керівника області. - Водночас розпочалися роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж".

"Реконструкцію стадіону Львівського держаного університету фізичної культури виконують 70 робітників та дев'ять одиниць техніки ТОВ "Альткомкиївбуд". На цьому об'єкті вже зведено частину підпірних стінок та розпочато будівництво нульового рівня корпусу загального призначення, - зауважив Губицький.

"Крім цього, завершено спорудження дахової котельні на спортивному корпусі та зводяться відкриті трибуни».

За його словами, на стадіоні у місті Моршин уже влаштовані криті трибуни на 820 місць, змонтоване табло, виконаний дренаж футбольного поля та висіяна трава. Крім цього, на цьому об'єкті споруджений майданчик для міні-футболу зі штучним покриттям.

"Облдержадміністрація підготувала та передала на розгляд Нацагентства Євро-2012 документи щодо включення тренувальних полів у Трускавці, Дрогобичі, Славську та Моршині до Державної цільової програми", - зауважив заступник голови ОДА.