Українська правда

"Галичанка" припиняє своє існування?

Сергей Шемшученко — 22 січня 2011, 16:13

Через скрутне фінансове становище гандболістки львівської "Галичанки" швидше за все, 22 січня, зіграють свій останній поєдинок у Суперлізі чемпіонату України, а можливо, і в своїй історії загалом.

Про це повідомляє ЗІК з посиланням на головного тренера команди Василя Козара.

, 21 січня, у першій грі п'ятого туру львівська "Галичанка" на своєму майданчику приймала ужгородські «Карпати». Гра закінчилася з рахунком 27:35 на користь гостей. Сьогодні відбудеться повторна гра.

Втім, як заявив головний тренер "Галичанки" Василь Козар, цей поєдинок, цілком ймовірно, стане останнім для нашої команди як у сезоні, так і в своїй історії. Через відсутність грошей клуб змушений відмовитися від подальшої участі в змаганнях. При цьому керманич галичанок наголосив, що Львівська Міська Рада, яка ще зовсім недавно гарантувала фінансову підтримку гандболісткам, від своїх слів відхрещується.

"Команда в такому стані, що ми вирішили зіграти цей тур, знайти кошти і розрахуватися з суддями, а з понеділка ми припиняємо свою діяльність. Чому в Міській Раді, яка запланувала і яка сказала, що у нас є на цей рік кошти, нам відмовляють у фінансовій підтримці? Якби ми знали, що у нас немає грошей, ми б уже давно припинили свою діяльність і не заявлялися на чемпіонат. А так міська влада нам пообіцяла гроші, а тепер нам їх дати не хоче", - розповів Василь Козар.