Українська правда

Леонід Євтушенко: "Після таких матчів я пригадую анекдоти"

Сергей Шемшученко — 9 березня 2011, 15:08

"Податковий Універститет" ледь не поплатився за неналежне ставлення до справи у грі чемпіонату України проти "Дніпрянки".

Про це заявив головний тренер жіночої збірної України та за сумісництвом наставник "Податкового" Леонід Євтушенко.

"Грою команди я не зовсім задоволений. Дівчата можуть значно більше, але, забезпечивши собі комфортний відрив, чомусь втрачають концентрацію", - сказав він.

"У першому матчі проти "Дніпрянки" вийшло все, як у тому анекдоті: курка тікає від півня і думає "а чи не швидко я біжу?", а той у свою чергу думає "не наздожену, так хоча б зігріюся"... Отак і у матчах із херсонською командою - одні знали, що точно програють, інші знали на сто відсотків, що виграють і лише імітували якісь конструктивні дії. Але якщо у першому поєдинку для нас усе закінчилося добре, то у другому ми ледь не поплатилися за таке ставлення до справи", - додав тренер.

Додамо, що "Податковий Університет" завдяки двом перемогам в останньому турі як мінімум тиждень утримуватиме другу сходинку турнірної таблиці. У команди Леоніда Євтушенка й ужгородських "Карпат" по 29 очок (у "Карпат" на гру менше), але ірпінський клуб випереджає принципового опонента за рахунок кращої різниці забитих і пропущених м'ячів.

Лідерство і надалі втримує криворізька "Спарта" (32 очки).