Українська правда

Янукович повідомив, що "Олімпійський" можуть відкрити не до Дня Незалежності, а восени

Сергей Шемшученко — 18 березня 2011, 12:30

Остаточні терміни завершення реконструкції НСК "Олімпійський" у Києві стануть відомі у другій половині травня поточного року, і це може бути зовсім не 24 серпня, як повідомлялося раніше.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", про це заявив під час відвідування об'єкта президент України Віктор Янукович.

"У 20-х числах квітня ми можемо отримати відповідь приблизно, коли ми побачимо кінець будівництва олімпійського стадіону. У 20-х числах травня ми остаточно скажемо, коли ми відкриємо стадіон", - повідомив він.

"Ці терміни пов'язані з тим, що процес підйому покрівлі триватиме протягом місяця і терміни здачі об'єкта залежатимуть від "технічних складових", - зазначив Янукович.

Президент назвав два варіанти можливого відкриття реконструйованого НСК "Олімпійський". За його словами, перший варіант - це здача об'єкта до Дня Незалежності України 24 серпня поточного року, і другий варіант - осінь поточного року.

"Переконаний, що найгірший варіант для нас - це осінь цього року", - наголосив президент.

Він нагадав, що згідно з протоколом УЄФА, на реконструйованому стадіоні в Києві до кінця року повинні пройти два футбольні матчі.

Головною проблемою при реконструкції НСК "Олімпійський" Янукович вважає занадто пізні терміни початку його реконструкції.