Українська правда

Донецька влада намітила план поточного благоустрою до Євро

Сергей Шемшученко — 29 березня 2011, 18:14

Донецька міська влада намітила план благоустрою обласного центру у 2011 році, що передбачає оновлення центральної частини шахтарської столиці до фінальної частини чемпіонату Євро-2012 з футболу.

Про це на прес-конференції сказав міський голова Олександр Лук'янченко.

"Ми хочемо виконати цілий ряд серйозних заходів, які дозволять забезпечити, з одного боку, підготовку міста до Євро-2012, а з іншого -виконати ті питання, які планували", - відзначив він.

Вже до 1 травня заплановано відкриття першої черги Музичного парку. Другу чергу нового парку відкриють до дня Незалежності України. Тривають роботи з реконструкції бульвару Пушкіна.

Цього року реконструкція торкнеться частини бульвару, що знаходиться біля будівлі обласної державної адміністрації. Роботи планують закінчити восени 2011 року.

Також цього року міська влада планує ввести в експлуатацію філію обласного музею на комплексі "Твоїм визволителям, Донбасе" та відкрити виставковий зал для художників.

Тривають роботи з реконструкції проспекту Ілліча та розширення проспекту Миру, що примикає до головного стадіону Євро-2012, - "Донбас Арена", повідомляє ukrinform.ua.