Українська правда

Збірні Львова та Миколаєва перемогли на Меморіалі Андрієвських

Сергей Шемшученко — 10 квітня 2011, 22:32

У третій день ХVІІ Меморіалу заслужених тренерів СРСР і України Вадима та Марії Андрієвських, що триває у Львові, визначалися найсильніші команди з фехтування на рапірах серед чоловіків і жінок.

Боротьбу за нагороди на фехтувальних доріжках львівського палацу спорту СКА вели дев'ять чоловічих команд і сім жіночих.

У представниць слабкої статі до фінального квартету пробилися збірні Миколаєва та Києва, а також друга команда Львова та національна збірна Індонезії.

У підсумку перемогу святкували рапіристки Миколаєва Анастасія Московська, Катерина Дєордієва та Валерія Огородник. Киянки Олександра Сенюта, Катерина Ченцова та Марина Крамаренко зійшли на другу сходинку подіуму, а замкнула трійку призерів команда Львів-ІІ у складі Марти Лозинської, Олени Шипілової й Анастасії Шипілової.

Найсильнішою серед чоловіків прогнозовано стала збірна Львова, у складі якої змагалися Клод Юнес і Ростислав Герцик, а також Павло Сирочинський і Пилип Колесников.

Срібними призерами стали кияни Богдан Гуріненко, Володимир Колтиго та Татас Тельних, а бронзу вибороли рапіристи Хмельницького. Як і у змаганнях жінок, квартет фіналістів замкнула національна збірна Індонезії, пише ЗІК.