Українська правда

Половина робіт на терміналі "D" "Борисполя" завершена - Мінінфраструктури

Сергей Шемшученко — 5 травня 2011, 13:57

На будівництві терміналу "D" в міжнародному аеропорту "Бориспіль" виконано 50% будівельно-монтажних робіт.

Як повідомили в прес-службі Міністерства інфраструктури України, у терміналі "D" завершено монтаж покрівлі та влаштування скляного фасадного огородження у південній та північній частині пасажирської галереї.

У новому термінальному комплексі здійснюються роботи зі встановлення ескалаторів та ліфтів, монтаж системи обробки багажу, встановлення металевих конструкцій пасажирських посадкових трапів.

У зоні центрального процесора пасажирської галереї терміналу "D" виконано 25% робіт з монтажу металоконструкцій покрівлі.

Тривають роботи з влаштування скляного фасадного огородження, здійснюються внутрішні оздоблювальні роботи, роботи з влаштування стінових каркасів гіпсокартонних систем, виконується монтаж внутрішніх інженерних мереж, пише ukrinform.ua.

Нагадаємо, новий термінал "D" матиме площу 110 тис кв.м та стане найбільшим комплексом у "Борисполі". Проектна потужність терміналу сягатиме 9 млн пасажирів на рік (3 000 пасажирів на годину на виліт і стільки ж - на прибуття). Введення в експлуатацію заплановано на IV квартал 2011 року.