Українська правда

Стадіон у Львові відкриють до 25 жовтня?

Сергей Шемшученко — 7 травня 2011, 10:43

Будівництво львівського стадіону буде завершено до 25 жовтня нинішнього року. Про це журналістам повідомив керівник проекту зі спорудження стадіону Олександр Кирилов під час екскурсії майбутньою футбольною ареною, яка прийматиме матчі Євро-2012.

"25 жовтня буде завершено стадіон, - сказав О.Кирилов. - Все йде за планом. Так, як і має бути". За словами фахівця, на сьогодні готовність окремих об'єктів становить 98-100%, у цілому ж стадіон готовий на 55%.

На будівництві працює 814 робітників, проблем з фінансуванням проекту немає, повідомив О.Кирилов. За його словами, стадіон будують з використанням найсучасніших технологій. На сьогодні будівельники завершили монтаж конструкції на південній та східній сторонах стадіону, влітку на арені вкладуть рулонний газон, встановлять два надсучасні світлодіодні екрани, упорядкують навколишню територію, пише УКРІНФОРМ.

"Конструкцію місць на арені фахівці влаштовують таким чином, аби створити ефект присутності глядача на полі", - зазначив керівник проекту. Глядацькі крісла будуть виготовлені з пластику синього та жовтого кольорів і матимуть ергономічний дизайн. Передбачено зони підвищеного комфорту на 3200 місць: VIP-ложі - до 200 глядачів, 14 скай-боксів на 12 осіб і президентська ложа на 24 особи.