Українська правда

Українці під час Євро-2012 зможуть отримувати польські візи на кордоні

Сергей Шемшученко — 16 травня 2011, 22:38

На час Євро-2012 українці, що є власниками квитків на матчі чемпіонату у Польщі, можливо, будуть отримувати візи безпосередньо на польсько-українському кордоні.

Про це повідомив 16 травня під час прес-конференції голів МЗС Польщі та України представник візового відділення Генерального консульства Республіки Польща у Львові.

За інформацією представника Генконсульства, розглядається декілька варіантів спрощення візового режиму між Польщею та Україною на час Євро-2012.

Так, за одним із них власники квитків зможуть автоматично отримувати візи на кордоні, пред'явивши квиток, без необхідності з'являтися у консульстві, а за іншим планується збільшити персональний склад Генерального консульства РП у Львові, щоб спростити процедуру надання віз.

Як пише ZAXID.NET , 16 травня у Львові відбулося урочисте відкриття нового приміщення Генерального консульства Республіки Польща. Робота над відкриттям цього приміщення велася з 2004 року, будівництво розпочалося з 2007 року. На даний момент старе і нове приміщення мають 30 віконець для подачі документів на візи.