Українська правда

У Львові кажуть, що відкриття нового стадіону буде скромним

Сергей Шемшученко — 15 червня 2011, 11:13

Помпезного відкриття львівського стадіону до Євро-2012 не планується. Про це повідомив директор департаменту Євро 2012 Львівської міської ради Олег Засадний, інформує zaxid.net.

"За відкриття стадіону відповідає Національне агентство з питань підготовки. Інформація, яка є на сьогодні офіційною: не передбачалося якогось такого помпезного відкриття стадіону. Це не пов'язано з геометрією (стадіону - ред.), а пов'язано з часом здачі стадіону: кінець жовтня-листопад...

Вже достатньо холодно робити відкриття з естрадними концертами, напевне, не зовсім практично. Тому передбачалося провести офіційний матч Україна-Австрія, який дасть можливість провести тестові події", - сказав Засадний.

"Я думаю, що багато міст відмовляються від відкриття. Той же Гданськ не проводить великого відкриття. Це пов'язано все-таки з бюджетними асигнуваннями", - додав він.

Великі концерти, за словами Олега Засадного, можуть відбуватися на львівському стадіоні згодом, і це залежатиме від оператора об'єкту.

8 червня міністр інфраструктури України Борис Колесніков наголосив, що Львівський стадіон до Євро-2012 є всього лише філіалом НСК Олімпійський.