Українська правда

У Львові може відбутися чемпіонат України з легкої атлетики

Сергей Шемшученко — 4 липня 2011, 14:10

Федерація легкої атлетики Львівської області виступила з ініціативою провести у Львові на стадіоні "Скіф" у квітні-травні та липні-вересні 2012 року збори збірної команди України з легкої атлетики та офіційні змагання Федерації легкої атлетики України (чемпіонат України і Кубок України).

Лист з такою пропозицією президент обласної федерації легкої атлетики заступник голови відділення НОК України у Львівській області Олег Немчинов за дорученням керівництва обласної федерації направив Президенту Федерації легкої атлетики України Валерію Борзову та ректору Львівського державного університету фізичної культури Євгену Приступі.

Ініціатива підтримана керівництвом відділення НОК України у Львівській області, адже після завершення у листопаді 2011 році реконструкції легкоатлетичного ядра стадіону ЛДУФК "Скіф" Львівщина отримає сучасну базу олімпійської підготовки.

Спортсмени України матимуть можливість змагатися на 8 бігових доріжках, 3 секторах для стрибків, секторі для метань і т.д, пише прес-служба Відділення НОК України у Львівській області.