Українська правда

Донецьк проінспектували в рамках підготовки до юнацького чемпіонату світу-2013

Сергей Шемшученко — 3 серпня 2011, 22:45

2 та 3 серпня відбувся перший робочий візит до Донецьку делегації Міжнародної асоціації легкоатлетичних федерацій (IAAF) на чолі з директором змагань IAAF Полом Харді для вивчення стану підготовки спортивних баз та інфраструктури міста до проведення юнацького чемпіонату світу з легкої атлетики 2013 року.

Як повідомляє офіційний сайт НОК України, інспекторів IAAF супроводжували перший віце-президент Національного олімпійського комітету України, голова Державної служби молоді та спорту Равіль Сафіуллін, віце-президент НОК, президентом Федерації легкої атлетики України Валерій Борзов, міський голова Донецька Олександр Лук'янченко, представники обласної ради та облдержадміністрації.

Вчора делегація відвідала всі спортивні об'єкти, на яких відбудуться змагання: регіональний спортивний комплекс "Олімпійський", спортивний комплекс "Кіровець" та метальний і спеціальний тренувальний стадіони.

"Пол Харді залишився задоволеним підготовкою стадіонів до чемпіонату, були дані окремі поради та внесено корективи щодо розміщення майданчиків для метання диска, списа та молота. Підготовка йде за планом, тим більше, що до змагань маємо ще два роки", - зазначив Равіль Сафіуллін.

В той же день на РСК "Олімпійський" в Донецьку за участю почесних гостей з IAAF відбулося урочисте відкриття чемпіонату України з легкої атлетики, який триватиме до 5 серпня. Сьогодні ж Пол Харді проінспектував готельну інфраструктуру міста