Українська правда

Проект Євро-2012 "Укртелеком" виконає вчасно й з найвищою якістю" - голова правління

Сергей Шемшученко — 10 серпня 2011, 20:27

Другий національний спонсор УЄФА Євро-2012 - ПАТ "Укртелеком" усі роботи щодо надання телекомунікаційних послуг для проведення турніру в Україні веде згідно з графіком, затвердженим УЄФА.

Про це повідомив голова правління компанії Георгій Дзекон, повідомляє Укрінформ.

"Компанія підписала з УЄФА відповідний контракт, а також отримала від партнера обумовлену авансову грошову суму на реалізацію комплексу робіт. В "Укртелекомі" створено спеціальний департамент, у складі якого 40 спеціалістів", - сказав він.

"Цей підрозділ займається координацією усього комплексу робіт у межах проекту Євро-2012. "Укртелеком", як офіційний провайдер телекомунікаційних послуг УЄФА Євро-2012 в Україні, забезпечить усіма телекомунікаційними послугами більше як 20 офіційних об'єктів", - пояснив Дзекон.

У межах проекту Євро-2012 "Укртелеком" працює у тісній співпраці з Orange/TP - технологічним партнером у Польщі, який має дуже висококваліфіковану команду спеціалістів. Для надання сервісів УЄФА компанія розширюватиме свої існуючі мережі: оптичну транспортну та ІР-мережу, а також мережі фіксованого та мобільного телефонного зв'язку, додав керівник "Укртелекому".

"Вважаю, що проект Євро-2012 наша компанія виконає вчасно й з найвищою якістю. Усі необхідні контракти підписані. Уже ведуться відповідні роботи на діючих стадіонах й тих, що будуються, у приймаючих містах. Усі роботи ведуться за графіком. Жодних проблем у цьому питанні я не бачу", - запевнив Дзекон.