Українська правда

Депутати дали аеропорту "Львів" землю для будівництва дороги

Сергей Шемшученко — 30 вересня 2011, 19:44

Депутати Львівської міської ради на сесії 29 вересня затвердили ДП "Міжнародний аеропорт "Львів" проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Любінській, 168.

Цим документом затверджено державному підприємству "Міжнародний аеропорт "Львів" проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надано земельну ділянку площею 0,1947 га на вул. Любінській, 168 у постійне користування для будівництва та обслуговування пасажирського аеровокзалу (будівництва конденсаторних блоків холодильних машин) за рахунок земель промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення.

Окрім того, депутати прийняли ухвалу, якою погодили державному підприємству "Міжнародний аеропорт "Львів" місце розташування земельної ділянки та надали дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,716 га на вул. Любінській, 168 у постійне користування для будівництва та обслуговування пасажирського аеровокзалу (будівництва дороги для виїзду від аеровокзалу на вул. Ряшівську (проектовану) за рахунок земель, що не надані у власність або користування, передає ЗІК.