Українська правда

В Європі не вірять, що Львів вчасно здасть стадіон до Євро-2012

Сергей Шемшученко — 2 жовтня 2011, 15:22

Львів наступного місяця збирається приймати збірну Австрії з футболу, але існують великі сумніви, що встигне з підготовкою стадіону.

Про це пише Deutsche Welle.

Матіас Брандт вважає, що у другій найбільшій за територією країні Європи, після Росії, культура у сфері послуг вимагає кардинального покращення. Експерт з питань маркетингу Німецького товариства міжнародної співпраці (GIZ) протягом двох років мешкає в Україні, консультуючи її в іміджевих кампаніях напередодні Євро-2012.

На думку Брандта, австрійській збірній треба брати з собою гумові чоботи. Оскільки за вісім місяців перед стартом Євро у червні 2012-го львівська арена перебуває в процесі добудови, її зовнішні контури ледь вгадуються, не кажучи вже про асфальтування під'їзних доріг.

У той же час, за словами Матіаса Брандта, є гігантським шансом для України модернізувати свою занедбану інфраструктуру. Завдяки цьому "країна із 50 мільйонами мешканців могла б постати на карті світу з усіма її позитивними аспектами: мальовничою природою, корисними копалинами та промисловим капіталом".