Українська правда

Ребров: "Атмосфера на стадіонах повинна допомогти збірній Україні на Євро-2012"

Сергей Шемшученко — 3 жовтня 2011, 16:44

Атмосфера на стадіонах повинна допомогти збірній Україні вдало виступити на Євро-2012.

Таку думку висловив екс-нападник "Динамо" і національної команди України Сергій Ребров в інтерв'ю польському виданню "Przegląd Sportowy".

"Турнір приймає наша країна, тому атмосфера на стадіонах повинна нам допомогти. За підтримки уболівальників не тільки Україна, а й Польща зможе зайти далеко. Ми всі дуже розраховуємо на це", - сказав він.

"На Євро-2012 зіграють виключно сильні команди, проти кожної з яких необхідно викладатися на всі сто відсотків своїх можливостей. Для збірної України зіграти з такими суперниками навіть краще. В іграх з більш слабкими командами ми не завжди виглядаємо переконливо", - впевнений Ребров.

Також Ребров зазначив, що саме зараз триває становлення збірної України.

"Французи, шведи та уругвайці забивали нам в останні 5-10 хвилин матчів. З Уругваєм збірна Україна провела відмінний матч, та і з Францією ми виглядали на рівних. Якщо говорити виключно про гру, то в жодному з матчів ми не заслуговували поразки.

Ми чекаємо хороших результатів у наступних матчах. Якщо їх не буде - нічого страшного. Триває будівництво команди. Тиск завжди супроводжував і буде супроводжувати гравців. До туріру ще рік, і багато чого може змінитися", - цитує Реброва championat.com.