Українська правда

Біля стадіону "Металіст" буде паркінг для інвалідів

Сергей Шемшученко — 19 жовтня 2011, 08:45

Паркування для людей з обмеженими фізичними можливостями розташовуватиметься на найбільшому паркінгу біля стадіону "Металіст".

Про це розповів на прес-конференції заступник Харківського міського голови з питань сім'ї, молоді, спорту і підготовки до чемпіонату Євро-2012 Олександр Попов.

Станом на сьогодні всю розмітку паркінгів по Харкову вже зроблено. Основні паркінги будуть розташовуватися навколо стадіону "Металіст" - починаючи від проспекта Гагаріна і закінчуючи Московським проспектом.

Попов зазначив, що кошти на їхнє облаштування виділяють з міського бюджету. Усі роботи, що їх не можна виконувати в холодну пору року, закінчать навесні.

Найбільший паркінг біля стадіону міститиме паркування для людей з обмеженими фізичними можливостями. Тут ще треба буде провести додаткові роботи: облаштувати переїзд через трамвайні рейки і безпосередньо під'їзну доріжку до стадіону.

Крім того, під час чемпіонату на цьому маршруті постійно чергуватимуть волонтери, які нададуть допомогу таким людям. А на в'їздах до міста будують так звані паркінги-вловлювачі, від яких до об'єктів Євро-2012 гостей міста розвозитимуть автобуси, пише 2012ua.net.