Українська правда

Львівський євростадіон добудовують поспіхом?

Сергей Шемшученко — 21 жовтня 2011, 18:25

Головний під’їзд до нового стадіону у Львові поспіхом, під дощем, покривають асфальтом, а на самій арені досі не готове накриття.

21 жовтня, за 8 днів до урочистого відкриття Львівського євростадіону, будівельні роботи тривають з неабияким розмахом. Передовсім йдеться про головний заїзд з вулиці Стрийської. Тут почали класти асфальт.

Незважаючи на погану погоду, роботи ведуться швидкими темпами. За словами робітників, жоден з відрізків дороги не є повністю готовим.

Також не до кінця завершено роботи з будівництва стадіону. Триває монтаж північно-західної частини накриття трибун, облаштування головних сходів, облицювання фасаду.

На території – значна кількість будівельних матеріалів, комунікацій, техніки. Також стоїть кілька великих кранів, демонтаж яких може тривати кілька днів, пише zik.ua.

Джерело нагадує, що в. о. директора державного підприємства "Дирекція з будівництва об’єктів до Євро-2012 у м. Львові" Володимир Карп’як зазначив, що до 15 жовтня будуть завершені всі будівельно-монтажні роботи.

Урочисте відкриття Львівської євроарени заплановане на 29 жовтня.