Українська правда

У день відкриття євроарени у Львові обмежать рух

Сергей Шемшученко — 27 жовтня 2011, 23:59

Управління ДАІ ГУМВС України у Львівській області звернулося до львів’ян та гостей міста з розумінням віднестися до часткового обмеження руху на окремих ділянках дороги у день відкриття львівського стадіону.

Зокрема, Державтоінспекція звертається з проханням утриматися від поїздок приватним транспортом у цей день по вул. Стрийській, оскільки вона максимально буде задіяна для перевезень людей громадським транспортом на відкриття стадіону.

На пл. Петрушевича та біля кінотеатру ім. О.Довженка буде створено транспортні зони, звідки курсуватимуть кожні 5-7 хвилин автобуси великої місткості.

Громадський транспорт курсуватиме лише до Автовокзалу, звідки до стадіону потрібно буде пройти пішки. Пішохідний рух буде від перехрестя Стрийська-Сокільницька до стадіону по так званій дорозі №7. До стадіону буде допущений тільки транспорт з спецперепустками. Для приватного транспорту буде облаштована спеціальна паркувальна зона на вул. Вернадського.

Також Державтоінспекція просить усіх глядачів відкриття євроарени скористатися громадським транспортом аби унеможливити виникнення заторів, передає unn.com.ua.