Українська правда

Кличко: "Мрію, щоб Україна та Німеччини зіграли у фіналі Євро-2012"

Сергей Шемшученко — 11 листопада 2011, 16:23

Товариським матчем зі збірною Німеччини Україна має продемонструвати свою готовність до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Таку думку в інтерв’ю німецькому виданню "Abendzeitung" висловив чемпіон світу з боксу за версією WBC Віталій Кличко.

"Ця гра є дуже важливою для нас. Ми хочемо продемонструвати всьому світові, що готові до майбутнього турніру. Сьогодні вже немає дискусії про те, чи встигне Україна з будівництвом стадіонів і підготовкою інфраструктури. Ми хочемо продемонструвати, що у 2012 році разом з нами всі насолоджуватимуться футбольним святом", - зазначив посол волонтерської програми Євро-2012.

Водночас, відповідаючи на запитання, за кого він вболіватиме у майбутньому матчі, Віталій Кличко наголосив, що триматиме кулаки за Україну.

"Цей поєдинок буде емоційно складним для мене. Проте, з іншого боку, для мене неважливо, хто буде переможцем. Я буду радіти разом з ним. Незважаючи ні на що, триматиму кулаки за Україну. Але я можу відверто сказати, що в України мало шансів. У Німеччини одна з найсильніших команд в світі, яка демонструє чудовий футбол", - додав боксер.

Він також розповів про одну зі своїх найзаповітніших мрій: "Я мрію, щоб майже через рік ці ж самі команди зустрілися у вирішальному матчі Євро-2012. Фінал Україна - Німеччина... Це буде справді чудово!", пише "Інформаційний центр "Україна-2012".