Українська правда

Відбір волонтерів УЄФА Євро-2012 завершився

Сергей Шемшученко — 15 листопада 2011, 08:31

Місцевий Організаційний комітет "Євро 2012 Україна" завершив у неділю процес інтерв'ювання кандидатів у волонтери УЄФА Євро-2012 у чотирьох приймаючих містах України.

Професійні волонтери-рекрутери, які пройшли навчання за стандартами УЄФА, провели майже 6 500 співбесід з кандидатами, у тому числі, через скайп.

Про результати співбесід кандидатам повідомлять до кінця грудня 2011 року, повідомляє комітет.

"Завдяки роботі волонтерів-рекрутерів, які провели цієї осені в Україні 6 500 співбесід, ми пройшли один з найвідповідальніших етапів волонтерського проекту: відбір добровольців, і до кінця грудня ми знатимемо, хто саме приєднається до нашої команди під час Турніру", - резюмував директор Турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський

За його словами, вже 21 листопада відбудуться перші тренінги для волонтерів-водіїв турніру, а 2 грудня під час організації церемонії фінального жеребкування пройде зустріч із 270 добровольцями.

Для третини волонтерів-рекрутерів співпраця з УЄФА Євро-2012 продовжиться під час турніру у ролі волонтерів за напрямом "Управління волонтерським проектом", пише ukrinform.ua.