Українська правда

Депутати Львова підуть на футбол за гроші

Сергей Шемшученко — 15 листопада 2011, 18:38

Мер Львова Андрій Садовий сказав, що отримав один квиток від ФФУ на матч збірних України та Австрії.

Про це мер Садовий сказав журналістам на брифінгу 15 листопада.

"Я, безперечно, буду присутнім сьогодні на матчі збірних України та Австрії. Мені приємно, що збірні випробували вже львівський євростадіон. Збірна України за 20 років незалежності всі матчі у Львові провела в плюс – не було жодного програшу. Але це було на старому стадіоні. Новий стадіон має зовсім іншу енергетику, тому багато залежатиме від вболівальників», – цитує Садового zik.com.ua.

Він зазначив, що буде сидіти в різних секторах і поруч з почесною делегацією, і зі звичайними мешканцями, щоб відчути атмосферу на стадіоні.

На запитання, чому для депутатів, які резервували квитки, їх не вистачило, Садовий відповів: «Ми дали запит на квитки, але нам дали їх вдвічі менше, ніж ми замовляли. Замовляли близько 300 квитків. Їх вистачило би депутатам, але кожен має друзів, знайомих… Проте усі ці квитки були за гроші. Жодного безкоштовного ми не отримали», – пояснив Садовий. Депутатам пропонували квитки по 150 грн.

"Депутати, такі самі львів’яни і купують квитки за гроші, як і урядники ЛМР. Ми повинні з розумінням віднестися до певних недоопрацювань, бо це перший футбольний матч і система ще не до кінця налагоджена. Але з кожним матчем їх буде все менше», – сказав мер. І висловив переконання, що на матчах "Євро-2012" буде ідеальна ситуація.

Якихось побоювань щодо безпеки на стадіоні Садовий не має.