Українська правда

Монсон: У російських лікарнях пацієнти схожі на жертв громадянської війни

Сергей Шемшученко — 30 листопада 2011, 09:13

Джеф Монсон, повернувшись в США після бою з Федором Ємельяненком, після відвідування російської лікарні залишився не в захваті від даної установи.

Нагадаємо, що після бою з Ємельяненком американець був змушений поїхати в лікарню, оскільки в нього була зламана нога.

"Після бою мені запропонували дві лікарні, в які я міг поїхати. Одна для звичайних громадян, інша для іноземців і державних чиновників. Я вибрав першу, оскільки до неї було ближче добиратися. Я ніколи не був прихильником американської системи охорони здоров'я, оскільки вони занадто націлені на отримання прибутку, але після російської лікарні, я почав цінувати комфорт нашої охорони здоров'я. Там були лікарі, що палять прямо в приймальні.

Скрізь ходили пацієнти, схожі на жертв громадянської війни. Мені довелося повоювати з одним з лікарів, щоб уникнути рентгена черепа. Врешті-решт, мені зробили рентген ноги, що показав, що вона зламана. Також мені зробили 16 швів на губі з матеріалу, схожого на дріт. Від цих швів у мене почали кровоточити ясна, і я витягнув їх сам. Варто сказати, що доктори були дуже люб'язні, і, незважаючи на невідповідне медичне устаткування, вони знали свою роботу", - цитує Мосона allboxing з посиланням на mma-connection.com.