Українська правда

"Донбас Арена" переходить на англійську

Сергей Шемшученко — 30 листопада 2011, 17:38

У межах підготовки до Євро-2012 домашній стадіон "Шахтаря" випустив посібник із вивчення англійської мови для персоналу.

Про це повідомляє офіційний сайт донецького клубу.

Для того щоб надати зарубіжним гостям максимально комфортні умови перебування в столиці Донбасу й уникнути мовного бар'єру, фахівцями департаменту персоналу "Донбас Арени" було розроблено спеціальний навчальний посібник для самостійного вивчення англійської мови.

Видання обсягом у 120 сторінок дозволить якнайкраще підготувати до роботи із зарубіжними клієнтами стюардів, промоутерів, хостес, паркувальників, співробітників служби кейтерингу, інспекторів із якості – словом, усіх тих, до кого іноземні гості можуть звернутися з тим чи іншим проханням.

Видання містить в собі основні фрази англійською мовою, які можуть бути використані співробітниками кожної зі служб у роботі, а також англійську лексику, інформацію про "Донбас Арену" й багато чого іншого.

Посібник роздається кожному працівнику. А за кілька місяців шляхом усної співбесіди фахівці виявлять найперспективніших. На матчах Євро-2012 вони будуть задіяні в місцях із найбільшою кількістю іноземних клієнтів.