Українська правда

Ребров: Англійці вважають свою збірну трохи сильнішою за українську

Сергей Шемшученко — 12 січня 2012, 21:44

В протистоянні з командою України на Євро-2012 збірна Англії з футболу буде фаворитом - принаймні, так вважають самі англійці.

Про це розповів Сергій Ребров, котрий провів відпустку в Англії та передав враження від того, що там кажуть напередодні Євро.

"Був у Лондоні. Як і попередні роки, там і зустрів Новий рік. Там у мене дім, син любить це місто. Та і мені з дружиною подобається Лондон. Особливо на Різдво, там дуже весело і гарно. Та й красивий футбол можна подивитися вживу. Ходив із сином на ігри "Челсі", "Тоттенхема". Також відвідував багато тренувань "Тоттенхема". В мене там залишилося багато хороших знайомих", - каже він.

"Обговорювали тему Євро-2012. В мене запитували у якому готелі можна зупинитися. Англія ж гратиме у Києві. Безумовно, обговорювали тему фаворитів групи. Вони, як і я, сподіваються, що із групи вийде Англія та Україна", - зазначив він.

"Англійці такі команди, як Україна, Швеція, Хорватія чи Данія вважають приблизно одного рівня. Себе вони вважають трохи сильнішими. Все-таки Англія є футбольною країною і їхній національний чемпіонат котується вище, чим наш", - цитує Реброва football24.ua.