Українська правда

Фінал Євро-2012 Девич хотів би зіграти у Харкові

Сергей Шемшученко — 18 січня 2012, 13:11

На головний трофей майбутнього чемпіонату Європи з футболу 2012 року буде чимало претендентів, проте головний з них – збірна Іспанії.

Таку думку в інтерв’ю виданню "Урядовий кур’єр" висловив форвард української національної команди та харківського "Металіста" Марко Девич. Водночас, він зазначив, що не буде здивований в разі іншого розвитку подій.

"Це будуть серйозні змагання, в яких братимуть участь багато хороших команд, що претендуватимуть на виграш. На мою думку, перемогти може Іспанія. Хоча й решта команд дуже сильні, і для мене не буде сюрпризом, якщо одна з них виграє. Сподіваюсь, що й українська збірна покаже високий рівень гри і пройде далі.

Хоча я добре розумію, що зробити це буде вкрай важко, але ми гратимемо вдома і у нас є все для того, аби цього домогтися», – розповів футболіст.

Марко також відзначив львівських футбольних вболівальників, підтримка яких допомогла команді Блохіна здобути перемогу в останньому поєдинку 2011 року проти Австрії.

"Мені справді дуже сподобався львівський стадіон своїм облаштуванням і чудовими вболівальниками, але найкраще мені грається, звичайно ж, на "Металісті". І хотілося б, щоб фінальний матч під час Євро-2012 ми провели в Харкові, але це, на жаль, вирішуємо не ми", – цитує Девича Інформаційний центр Україна-2012.