Українська правда

Міністри оборони України й Польщі обговорили питання безпеки під час Євро

Сергей Шемшученко — 3 лютого 2012, 21:55

Міністр оборони України Михайло Єжель і міністр національної оборони Польщі Томаш Семоняк обговорили питання спільної підготовки військових підрозділів для забезпечення безпеки під час чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

Про це йшлося під час зустрічі глав оборонних відомств у межах візиту Єжеля до Брюсселя, повідомили в прес-службі Міністерства оборони України.

"В ході зустрічі керівники оборонних відомств України і Польщі обговорили актуальні питання стану та перспектив двостороннього співробітництва. Особливу увагу М.Єжель і Т.Семоняк приділили питанням спільної підготовки частин та підрозділів Збройних сил України і Війська Польського до забезпечення безпеки під час проведення чемпіонату Європи Євро-2012", - повідомили у прес-службі.

Як пише ukrinform.ua, у п'ятницю Єжель перебуває у Брюсселі у штаб-квартирі НАТО та бере участь у засіданнях Північноатлантичної ради на рівні міністрів оборони з країнами-контрибуторами операцій Альянсу у Косово та Міжнародних сил сприяння безпеці в Афганістані.